Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tear down video για το Xiaomi Mi 11

Το Xiaomi Mi 11 αποκαλύφθηκε επίσημα και όπως ήταν λογικό έχουν ξεκινήσει τα πρώτα tear down videos. Ένα από αυτά έχει δημιουργηθεί από τους ειδικούς της Aiao Technology και θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε στη συνέχεια. To Xiaomi Mi 11 είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 888 chipset.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το τη συσκευή με μνήμη RAM 8GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB (στα 500€), 8GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 256GB (στα 535€) ή 12GB RAM και 256GB (στα 585€). Καμία όμως από αυτές τις εκδόσεις δεν έχει υποδοχή για κάρτα επέκτασης. Άλλα βασικά χαρακτηριστικά του Mi 11 είναι η οθόνη μεγέθους 6,81'' με υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης στα 120Hz και η μπαταρία χωρητικότητας 4.600mhA που φόρτίζει τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα. Στη δεύτερη περίπτωση το επίπεδο της μπαταρίας φτάνει το 100% μέσα σε 53 λεπτά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*